Rólunk

Cégünk menedzsmentje 1990 – óta van jelen az építőiparban. Kezdetben kizárólag villanyszereléssel foglalkoztunk, majd ahogy bővült az ügyfélkör és nőtt az alvállalkozó gárda létszáma, úgy a teljeskörű lakásfelújítást is felvettük a repertoárba, amit a mai napig nagyon szívesen vállalunk.

Az első amerikai típusú – helyszínen ácsolt faszerkezetű – könnyűszerkezetes házat vagy más néven gyorsházat, készházat 1999 augusztus 15. – én adtuk át, melyet közel 100 db követett. Annyira megszerettük ezt az építési módot, hogy 2003 – ban a saját házunk is könnyűszerkezetes lett. Megítélésünk szerint ez a környezethez, a megrendelői igényekhez és a kivitelezés helyszíni körülményeihez legjobban alkalmazkodó, rugalmas, gyors házépítési forma.

2008 – ban az akkori partner bankunknál történt belső változások miatt át tértünk a hagyományos YTONG – és Porotherm szerkezetű házak építésére, mely változás 7 db kétlakásos társasház és számos önálló családi ház építését eredményezte.

A válságot követően 8 év kényszer szünet következett, majd több éves előlészületi munka következtében 2019 – ben elindult az Őrbottyán – i projektünk első üteme, melynek építése most is folyamatban van. 2 db 2 lakásos társaház